بازديد استاد دانشگاه آکسفورد از پژوهشکده

پروفسور John Wass استاد غدد دانشگاه اکسفورد در تاريخ بيست و نهم شهريورماه از پژوهشکده علوم غدد درون‌ريز و متابوليسم بازديد کرد.

وي در جلسه‌اي با حضور اعضاي هيئت علمي و روساي مراکز علمي شرکت کرد. در ابتدا پروفسور واس اهداف خود را از سفر به ايران را مطرح و تمايل خود را به انجام همکاري‌هاي متقابل علمي ابراز نمود.

سپس دکتر عزيزي طي سخناني به معرفي پژوهشکده، ساختار تشکيلاتي آن، فعاليت‌هاي علمي پژوهشي و آموزشي و نيز فعاليت‌هاي باليني آن پرداخت و دستاوردهاي آن را به صورت اختصار ارائه نمود. وي در بخش جداگانه‌اي از سخنان خود اقدامات پژوهشکده در زمينه حذف اختلالات ناشي از کمبود يد را توضيح داد و سپس ويژگي‌هاي مطالعه قند و ليپيد تهران و فازهاي گوناگون آن را تشريح کرد.

ايشان همچنين از اقدامات در زمينه تربيت نيروي انساني و نيز توفيقات مجله انگليسي مطالبي را عنوان نمود.

در ادامه طرفين در خصوص زمينه‌هاي همکاري خصوصاً تبادل استاد و دانشجو و نيز دستيار فوق تخصصي ابراز تمايل کردند.

علاوه بر آن اقدامات انجام پذيرفته در خصوص پيشگيري و درمان چاقي و فعاليت‌هاي علمي مربوطه اطلاعاتي توسط دکتر عزيزي ارائه گرديد که اين حوزه نيز در فهرست عناوين مورد علاقه همکاري طرفين قرار گرفت.

در دنباله جلسه برخي از حاضران پرسش‌هايي را از مهمان جلسه مطرح و پاسخ خود را دريافت کردند.