تغييرات کيفي در امکانات و خدمات کتابخانه

به دنبال تغييرات مختلف کيفي واحدهاي مختلف پژوهشکده طي ماههاي اخير، کتابخانه پژوهشکده نيز دستخوش تحولات مثبت گرديده است.

از جمله اين تغييرات، يکي دسترسي حضوري و غيرحضوري به مقالات سال 2013 قريب به 90 عنوان نشريه در حوزه­هاي غدد درون­ريز، فيزيولوژي، ژنتيک و تغذيه مي­باشد.

به علاوه خدمات جديدي در کتابخانه به مراجعان شامل اساتيد، پژوهشگران و دانشجويان دانشگاه­هاي علوم پزشکي کشور اعم از داخل و خارج پژوهشکده ارائه مي­شود که شامل خدمات جستجو و تحويل مدارک، تهيه پايان­نامه (PDF)، جستجو، پرينت، تهيه اسلايد و اينترنت مي­باشد.

يکي ديگر از اقدامات جالب توجه و ابتکاري، راه­اندازي بخش کودک کتابخانه است که پرسنل مي­توانند با عضو نمودن فرزندان خود در کتابخانه از اين بخش نيز بهره­برداري کنند.

نظر به اينکه خدمات کتابخانه فراگير بوده و حتي بصورت غيرحضوري نيز براي تمام ذي نفعان قابل دسترسي است به علاقه­مندان توصيه مي­شود براي اطلاع بيشتر از جزئيات به قسمت مربوط به کتابخانه در پايگاه الکترونيکي پژوهشکده مراجعه نمايند.