جلسه کميته جراحان انجمن پيشگيري و درمان چاقي ايران

تداوم برنامه ريزي در کميته جراحان انجمن چاقي

جلسه کميته جراحان انجمن پيشگيري و درمان چاقي ايران در تاريخ بيستم مرداد ماه در محل پژوهشکده علوم غدد درون­ريز و متابوليسم با حضور اساتيد جراحي عضو هيات علمي دانشگاه­هاي مختلف علوم پزشکي برگزار شد.

در ابتداي اين جلسه مروري بر مصوبات نشست قبلي انجام گرفت و شرکت کنندگاني که در آن جلسه حضور نداشتند نظرات خود را ابراز کردند.

در مورد برنامه هاي کميته در کنگره چهارم چاقي مقرر شد تا سخنراني جامع با محتواي کلياتي در مورد جراحي چاقي و متابوليک ارائه شود و سمپوزيوم در نظر گرفته شد با محوريت مخاطب جراح در دو پانل يک ساعته برگزار شود که اداره کننده پانل­ها به ترتيب دکتر عبدالرضا پازوکي و دکتر کرم ا... طولابي در نظر گفته شدند.

براي جلسه بعدي کميته نيز مقرر شد تا طراحي فرم ثبت بيماران در دستور جلسه قرار گرفته و قبل از آن نيز موارد جهت هماهنگي بيشتر به اطلاع شرکت کنندگان برسد.