سمپوزيوم هيرسوتيسم

هيرسوتيسم که در فارسي به آن نابه جا رويش مور اطلاق مي شود عبارتست از رشد قابل توجه موها در نزد خانم ها که اين رشد غيرطبيعي در ارتباط با اختلالات با تغييرات هورموني مي باشد به نحوي که فرد مبتلا ، رويش بيش از حد موهاي مردانه وار در نواحي مانند صورت و سينه دارد.

يکصد و چهل و پنجمين سمپوزيوم پژوهشکده تحت عنوان هيرسوتيسم در تاريخ 14 دي ماه برگزار شد.

در آغاز اين گردهمايي دکتر فهيمه رمضاني تهراني متخصص زنان مروري بر دانش بيماري هيرسوتيسم در ايران را تشريح و سپس هيرسوتيسم ايديوپاتيک توسط دکتر هنگامه عبدي ارائه شد.

دکتر سيامک حبيبي معيني متخصص غدد و دبير برنامه به عنوان آخرين سخنران بخش نخست اين برنامه در خصوص سندرم تخمدان پلي کيستيک مطالب خود را بيان کرد.

در دومين قسمت اين برنامه ابتدا دکتر مهشيد بابايي هيپرپلازي مادرزادي آدرنال را توضيح داد و بعد از وي تومورهاي ايجاد کننده هيرسوتيسم توسط دکتر اميراحمد نجات تشريح و سپس دکتر عطيه آموزگار به ايراد سخنراني در خصوص درمان هيرسوتيسم پرداخت.

پانل پرسش و پاسخ با حضور سخنرانان خاتمه بخش اين سمپوزيوم بود.