پیام تبریک نوروزی

پروردگار یگانه را شکرگزاریم که حیات ما را تحت لوای حاکمیت مردان خدا قرار داد و امروز شاهد آغاز پنجمین دهه از جمهوری اسلامی ایران و بهره مند از برکات آن هستیم. عبور موفقیت آمیز ما از 4 دهه پرمخاطره نشانگر معجزه الهی است که از آستین تدبیر و ژرف اندیشی امام خمینی (ره) و خلف صالحش، مقام معظم رهبری به در آمده است. سرسپردگی و وابستگی حاکمان طاغوت به عنوان مخرج مشترک رویه حاکمان جور بر تمامی شئون علمی، اقتصادی و اجتماعی این مرز و بوم سایه انداخته بود به نحوی که تمامی مستندات تاریخی نیز آن را تایید میکنند. ولی به یمن انقلاب اسلامی و روح خودباوری که توسط امام راحل در کالبد این ملت دمیده شد، برکات غیرقابل انکاری نصیب ما کرد که تا پیش از آن در تصور نمی گنجید.

امروز که وقایع چهل ساله اخیر را بازبینی و دستاوردهای حال حاضر ایران اسلامی را در قیاس با پیش از انقلاب، به ویژه در حوزه علوم و بالاخص علوم پزشکی، مرور می کنیم، به خود می بالیم و درود بیکران خود را نثار تلاش گران عرصه استقلال این مرز و بوم می فرستیم.

اینک که استکبار تمامی توش و توان خود را بر علیه ایران و ایرانی بسیج و نقاط حساس ما را به قصد یافتن «چشم اسفندیار» مورد هجوم قرار داده، وظیفه دینی و میهنی ما در قالب مسئولیت پذیری بیش از پیش و حفظ روحیه اسلامی و انقلابی بر درگاه هر ایرانی مسلمانی دق الباب می کند. جای آن دارد تا ما نیز با توکل به ذات احدیت و تاسی به رهنمودهای رهبر بزرگوارمان با عزمی جزم تر فعالیت های خود را با در نظر گرفتن محدودیت های موجود و با هدف حفظ دستاوردهای ارزشمند و گران بهایی که در اختیار داریم سامان بخشی و دنبال کنیم.

در این فرصت از سال که طبیعت جانی تازه می گیرد، توفیق الهی را برای همه خیرخواهان این آب و خاک و نیز امنیت و آسایش را برای تمامی مردم ایران از درگاه ایزد یکتا خواستارم و در مقام یکی از خادمان عرصه دانش، ستایش قدرشناسانه خود را تقدیم تمام مجاهدان علم این کشور، در رده های مختلف، می نمایم که بدون تلاش ایشان دستیابی به جایگاه کنونی، که مورد اقرار و کرنش همه مجامع علمی است، میسر نمی شد.

رجاء واثق دارم که حسب آیه شریفه «من یتوکل علی ا... فهو حسبه» ، اعتصام به ریسمان توکل الهی عامل تفوق ما بر جنود شیطان و پیشبرد توفیقات ما خواهد بود.

سال 1398 را به یکایک عزیزان شادباش گفته، تندرستی و سربلندی ایشان را از پیشگاه حق آرزومندم.

رسید مژده که آمد بهار و سبزده دمید    وظیفه گر برسد مصرفش گل است و نبید
مکن زغصه شکایت که در طریق طلب     به راحتی نرسید آنکه زحمتی نکشید