پاندمی کووید 19، رعایت اصول قرنطینه و فاصله گذاری اجتماعی در عملکرد بسیاری از نهادها و برگزاری جلسات اختلال ایجاد کرده بود ولی این امر موجب توقف فرآیندها نشده بود. جلسه هیات مدیره انجمن متخصصین غدد درون ریز و متابولیسم ایران در تاریخ هفدهم اسفندماه 1400 به صورت تلفیقی حضوری و مجازی برگزار شد.
در آغاز این جلسه، دکتر فریدون عزیزی ریاست انجمن، با اشاره به معوق ماندن جلسات ماهیانه انجمن در دوران پاندمی، برگزاری این جلسات بصورت ترکیب حضوری و مجازی در سال آتی را پیشنهاد داد تا با توجه به قابلیتهایی که مراکز طی این دو سال پیدا کرده و نیز امکان بهرهبرداری اعضا انجمن که ساکن شهرستانها هستند، مورد تصویب قرار گرفت و مقرر شد تا طبق روال گذشته در دومین پنجشنبه هر ماه این گردهمایی بصورت چرخشی در مراکز تربیت کننده فوق تخصص غدد بالغین و بزرگسالان در تهران برگزار و لینک آن برای اتصال سایرین اطلاعرسانی شود. سپس دکتر محمدابراهیم خمسه با بیان برگزاری 6 جلسه آموزشی در سال گذشته، گزارش کمیته آموزش را ارائه داده و ابراز امیدواری کرد تا در سال آینده برنامههای بزرگتر بصورت هر فصل یکبار اجرا شود. همچنین مقرر شد تا ایشان با کمک دکتر هاشمی نسبت به تدوین آئیننامه جذب حامیات مالی اقدام و در جلسه بعد گزارش دهند.
در ادامه دکتر مجید ولیزاده مسئول کمیته عضوگیری در گزارش عملکرد کمیته خود از تعیین اعضا کمیته با ترکیبی از اعضا هیئت علمی شهرستانهای مختلف و برگزاری در جلسه این کمیته همچنین برقراری ارتباطات فردی با اعضا انجمن طی یکسال اخیر خبر داده و پس از بحث و گفتگو مقرر شد تا نسبت به تدوین مزایای عضویت تا جلسه بعدی هیئت مدیره اقدام و با استناد به آن نسبت به تعیین حق عضویت و عضوگیری اقدام شود. گزارش کمیته ترجمان دانش گزارش بعدی بود که به وسیله دکتر ساسان شرقی ارائه شد. ایشان با یادآوری عدم دریافت مطالب از شهرستانها توسط این کمیته، خواستار ارسال نامه رسمی از طرف ریاست انجمن به روسای مراکز تحقیقاتی شدند تا موارد جهت بهرهبرداری ایشان ارسال شود. همچنین مقرر شد تا ایشان از تجارب دکتر هاشمی در خصوص نگارش متون برای مخاطب عام با استفاده از متون علمی و ارسال آن به خبرگزاریها نیز استفاده کنند.
دکتر فرهاد حسینپناه به عنوان مسئول کمیته گایدلاین برخی موارد انجام شده نظیر گایدلاین دیابت بارداری و نیز ورزش را یادآور شده و مقرر شد تا گایدلاینهایی که تاکنون توسط وزارت منتشر شده بازبینی شود و چنانچه فاقد اشکال بود توسط انجمن بازنشر شود، سپس سایر عناوین مورد نیاز تعیین و برنامهریز شود. در خصوص گزارش کمیته علوم پایه، دکتر داود خلیلی مبهم بودن سرفصلها را عنوان و پیشنهاد داد تا این کمیته چالشهای پژوهش را در بیماریهای مختلف با مرور متون مشخص و ارائه کند. در ادامه دکتر عزیزی ابراز علاقه کرد تا متخصصان علوم پایه خط واحدی را در حوزه اندوکرین دنبال تا منتج به نتیجه شود و مقرر شد تا دکتر خلیلی کمیته را با افراد شاخص این حوزه تشکیل دهد.
اخبار مرتبط