کشف انسولين در قرن گذشته تحول بزرگي در درمان ديابت بود که بيماران محکوم به مرگ را به زندگي اميدوار ساخت. تحولي که نه تنها انقلابي در حوزه سلامت و درمان ايجاد کرد بلکه صنعت داروسازي را نيز تحت تاثير خود قرار داد.
روند رو به تزايد ميزان شيوع مبتلايان به ديابت، انسولين را تبديل به يک داروي استراتژيک در سطح جهاني کرده است.
نظر به اهميت اين موضوع، سمپوزيوم انسولين درماني در تاريخ نوزدهم مردادماه در محل پژوهشکده علوم غدد درونريز ومتابوليسم برگزار شد.
شرح خبر :
در ابتداي اين نشست دکتر فرزاد حدائق رياست مرکز تحقيقات بيماريهاي متابوليک و دبير برنامه کليات برنامه را معرفي کرد و سپس دکتر فرزانه سروقدي به سخنراني در خصوص فارماکوکنيتيک انسولين پرداخت. پس از وي نکات عملي تزريق انسولين توسط دکتر سارا صداقت از انجمن ديابت گابريک ارائه شد و بعد از آن دکتر عليرضا اميربيگلو موارد بازدارنده در شروع و تداوم انسولين درماني را تشريح کرد.
در آغاز بخش دوم اين گردهمايي دکتر فرهاد حسين پناه رياست بخش غدد بيمارستان طالقاني، ايمني انسولين تراپي را بيان کرد و سپس مبحث انسولين به همراه داروهاي خوراکي درمان ديابت توسط دکتر هنگامه عبدي ارائه شد. در دنباله برنامه متد درمان انسولين پايه به همراه انسولينهاي سريع الاثر در برابر ترکيبات انسولينهاي ترکيبي دکتر مجيد ولي زاده رياست مرکز تحقيقات پيشگيري و درمان چاقي تشريح شد و در ادامه دکتر فرزاد حدائق مروري بر گايدلاينها را ارائه داد.
اين برنامه با معرفي مورد در پانل سخنراني خاتمه يافت.
اخبار مرتبط