عضویت در سایت

پژوهشکده غدد و همکاری بین بخشی

پژوهشکده علوم غدد درون ریز و متابولیسم به عنوان مرکز پیشتاز در امر پژوهش علوم پزشکی در کشور، در طول سالیان فعالیت خود همکاریهای مشترک با سایر مراکز علمی درون و برون مرزی داشته است.

قرابت رشته اندوکرینولوژی در سطوح مختلف پایه تا بالینی با برخی رشته‌ها، سبب پیوند ناگسستنی بین آنها جهت دستیابی به مرزهای دانش گردیده است. علوم تغذیه یکی از این رشته‌هاست که مداخلات آن می‌تواند در طیف وسیعی از اختلالات غدد درونریز و متابولیسم منشاء اثر باشد.

بنا به اهمیت این ارتباط جلسه ای به پیشنهاد ریاست انستیتو تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در تاریخ شانزدهم مردادماه با حضور روسا و گروهی از کارشناسان و مدیران دوسازمان برگزار شد.

در این نشست دکتر هدایت حسینی ریاست انستیتو تغذیه و صنایع غذایی ضمن تقدیر از کوششهای دکتر فریدون عزیزی در حوزه علوم پزشکی و با برشمردن مزایای همکاریهای مشترک این دو نهاد علمی، فهرستی اجمالی از زمینه‌های این همکاری مشترک را نام برد. سپس دکتر عزیزی ریاست پژوهشکده با ذکر سوابق دیرینه پژوهش در انستیتو، همکاریهای گسترده و بلندمدت پژوهشکده و انستیتو را طی سالیان متمادی یادآور شد و به وجود بسترهای مشترک فعالیت این دو سازمان اشاره کرد.

در ادامه کارشناسان انستیتو، پیش نویس اولیه تفاهم نامه همکاری فیمابین را ارائه دادند و پس از بحث و تبادل نظر شرکت کنندگان در جلسه مقرر شد تا این تفاهم نامه به شکلی دقیق‌تر و جزئی‌تر و با ذکر مصادیق بارز عملیاتی تحت هدایت معاونت‌های پژوهشی طرفین تدوین و پس از تایید روسا به امضاء برسد.

اخبار مرتبط