استمرار درخشش پژوهشکده غدد در جشنواره پژوهشي

چهارمين جشنواره پژوهشي دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي در تاريخ يکم دي ماه در تالار امام خميني (ره) دانشکده پزشکي برگزار شد.

طبق روال همه ساله پژوهشکده علوم غدد درون­ريز و متابوليسم برگزيدگان متعددي در اين جشنواره داشت. در بخش مراکز تحقيقاتي، مرکز تحقيقات غدد درون ريز و متابوليسم به عنوان مرکز تحقيقات مستقل برگزيده و مرکز تحقيقات پيشگيري و درمان چاقي نيز به عنوان مرکز تحقيقاتي غير مستقل برگزيده داراي سابقه 3 سال فعاليت در گروه باليني به عنوان مراکز تحقيقاتي برتر انتخاب شدند.

در بخش پژوهشگران برگزيده هيات علمي با رتبه علمي استاد دکتر فهيمه رمضاني تهراني، رياست مرکز تحقيقات باروري غدد درون ريز و با رتبه دانشياري گروه پايه، دکتر مهدي هدايتي، رياست مرکز تحقيقات سلولي و مولکولي موفق به کسب رتبه شدند. همچنين ترجمه کتاب فيزيولوژي گايتون که توسط دکتر اصغر قاسمي، رئيس مرکز تحقيقات فيزيولوژي غدد انجام پذيرفته به عنوان کتاب برگزيده ترجمه­اي جشنواره معرفي گرديد.

نشريه بين المللي غدد درون ريز و متابوليسم با رشد چشمگيري که در سال گذشته داشته است به عنوان نشريه برتر جشنواره چهاردهم انتخاب شد.

در بخش 19 نفر از اعضا هيات علمي دانشگاه داراي H Index بالاتر از 15 نيز چهار نفر از پژوهشکده به چشم ميخوردند که به ترتيب دکتر  فريدون عزيزي 33، دکتر پروين ميرميران 26، دکتر مهدي هدايتي 15 و دکتر فرزاد حدائق 15 از اساتيد پژوهشکده بودند.

همچنين در قسمت محققين برجسته دانشگاه براساس رتبه بندي پايگاه استنادي علوم جهان اسلام ISC دکتر فريدون عزيزي به عنوان رتبه اول، دکتر مهدي هدايتي رتبه هفتم، دکتر پروين ميرميران رتبه سيزدهم اعلام شدند.

در اين مراسم همچنين از مقام شامخ مرحوم دکتر زاهدي نيز با حضور خانواده ايشان تقدير شد.