بازآموزی دیابت 1398

گسترش و شیوع ابتلا به دیابت در سطح جامعه و افزایش پرشتاب یافته‌ها و پیدایش روشها و استانداردهای جدید کنترل بیماری طی سالیان اخیر از یکسو و اشتغال تعداد قابل ملاحظه‌ای از پزشکان عمومی در حوزه خدمات رسانی به بیماران دیابتی از دیگر سو، موید ضرورت اهتمام ارتقاء دانش این گروه جهت به روز رسانی خدمات و نهایتاً کنترل بهتر مبتلایان را ایجاب می‌کند.

پژوهشکده علوم غدد درون ریز و متابولیسم که هموراه در کنار پرداختن به امور تحقیقاتی و به عنوان بخشی از رسالت خود رویکردی موثر در زمینه ظرفیت سازی نیروی انسانی داشته، امسال نیز به روال سنوات پیشین اقدام به برگزاری برنامه بازآموزی دیابت برای پزشکان عمومی از تاریخ شانزدهم لغایت هجدهم مردادماه نمود.

به گفته دکتر فرزاد حدائق، رئیس مرکز تحقیقات و پیشگیری بیماریهای متابولیک و دبیر برنامه، این بازآموزی سه روزه، تمامی وجوه دیابت را به شرکت کنندگان ارائه کرده است. طی این سه روز مدرسین این برنامه که همگی از اعضاء هیئت علمی با تخصص‌های غدد درون ریز و سایر رشته‌های مرتبط نظیر تغذیه، روانپزشکی، آسیب شناسی، داروسازی و مغز و اعصاب بودند جنبه‌های مختلف دیابت از جمله تعاریف، اصول آزمایشگاهی، خود مراقبتی، وجوه جانبی مانند رویکردهای روان شناختی، اختلالات همراه نظیر دیس لیپیدمی، عوارض کوتاه مدت و بلند مدت عرضه گردید.

در خلال این برنامه دو کارگاه عملی انسولین درمانی نیز برای شرکت کنندگان برگزار شد.

لینک برنامه: برنامه بازآموزی دیابت 1398

لینک اسلایدها و مطالب ارائه شده: اسلاید های برنامه بازآموزی دیابت 1398