بازديد از پژوهشکده

دکتر Saffet Tuzgen متخصص مغز و اعصاب، رئيس دانشگاه پزشکي وکيف استانبول و رئيس بيمارستان دولتي استانبول در راس هياتي به همراه دکتر قره باغيان مدير روابط دانشگاهي، امور بين الملل و سمينارهاي دانشگاه در تاريخ سوم ارديبهشت ماه از پژوهشکده علوم غدد درون ريز و متابوليسم ديدار کرد.

در ابتداي اين نشست دکتر عزيزي رياست پژوهشکده به تاريخچه پيدايش پژوهشکده ، اقدامات مهم انجام شده توسط آن در سطح ملي، افتخارات کسب شده توسط اساتيد پژوهشکده و همچنين همکاريها و فعاليتهاي بين المللي آن مطلبي را مطرح و سپس ساختار مراکز تحقيقاتي را تشريح نمود و در قالب آن ظرفيتهاي همکاريهاي بين بخشي را با مراکز علمي خارجي برشمرد. ايشان همچنين مطالعه قند وليپيد تهران را به عنوان بزرگترين طرح تحقيقاتي کوهورت منطقه معرفي و ويژگيهاي آن را توضيح داد. ايشان در بخش ديگري از سخنان خود به روند توسعه تربيت نيروي انساني فوق تخصص از سال 1364 توسط پژوهشکده اشاره کرد و نيز روند مستمر و بدون توقف ژورنال کلاب روزهاي دوشنبه پژوهشکده طي 30 سال را يادآور شد. سير توسعه تاسيس مراکز تحقيقاتي در ايران، قابليتهاي آزمايشگاه پژوهشکده و فعاليتهاي درون . برون مرزي آن از ديگر بخشهاي صحبتهاي ايشان بود و در پايان علاقه و پشتکار اعضائ هيات علمي بدون چشم داشت مادي را خاطر نشان ساخت.

سپس برخي از روساي مراکز تحقيقاتي به معرفي مراکز خود و اهداف و اولويت هاي خود پرداختن و نيز پرسشهايي را مطرح کردند..

در ادامه دکتر توزگن و درکتر Kerem kink مشاور ارشد ايشان ضمن ارائه توضيحاتي در مورد نحوه سيستم آموزشي دانشگاه متبوع خود و شرايط همکاريهاي مشترک بين دو مرکز را از جانب خود را توضيح داد و در همين ارتباط از رياست پژوهشکده جهت بازديد متقابل دعوت کرد.

دکتر شهرام علمداري، معاونت پشتيباني پژوهشکده نيز توضيحاتي در مورد کليت بيانيه حکمت و برنامه راهبردي پژوهشکده شامل بيانيه راهبردي، بيانيه عملياتي و بيانيه مديريت پروژه و نحوه پايش آنها ارائه داد.

پس از پايان نشست ميهمانان از قسمتهاي مختلف پژوهشکده از جمله آزمايشگاه و کتابخانه بازديد کردند.