بازديد هيات تاجيکستاني از پژوهشکده غدد

معاون وزارت بهداشت جمهوري تاجيکستان به اتفاق معاون سفير اين کشور به همراه هياتي از اساتيد دانشگاه و مسئولين در تاريخ بيست و هفتم مرداد ماه از پژوهشکده علوم غدد درون ريز و متابوليسم بازديد کردند. در اين جلسه که دکتر قره باغيان معاون امور بين الملل دانشگاه هيات بازديد کننده را همراهي مي کرد، دکتر آزيتا زاده وکيلي، معاونت پژوهشي پژوهشکده، طي سخناني تاريخچه، سير رشد و ساختار فعلي پژوهشکده را به مهمانان معرفي و در ضمن آن بصورت اجمالي دستاوردهاي علمي و همکاريهاي بين المللي آن را توضيح داد.

سپس دکتر داود خليلي توضيحاتي در خصوص مطالعه قند و ليپيد تهران ارائه داد و وجوه آن را به شکل خلاصه از زمان طراحي، جمع آوري داده ها و وضعيت کنوني به اضافه نتايج آن تشريح کرد.

در ادامه روساي مراکز تحقيقاتي پژوهشکده ضمن معرفي خود حوزه هاي فعاليتي خود را به اختصار توضيح دادند.

در فيمابين اين سخنان هيات تاجيکستاني پرسشهايي در مورد نحوه فعاليتها و چگونگي همکاريهاي مشترک به ويژه در حوزه تحصيلات تکميلي مطرح کرده و اظهار داشتند تجربه خوبي از اين بابت امور آموزشي پزشکان خود در ايران داشته اند که تمايل آنها را براي ادامه همکاري اين خصوص بيشتر کرده است.