جشنواره تعالي دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي

دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي در آغاز سال ۱۳۹۵، راهکار برون رفت از کاستي هاي يک دهه گذشته در حوزه خدمت عمومي سلامت به آحاد مردم را پاسخگويي اجتماعي دانست و در اين راستا کوشيد تا با ارائه يک برنامه عمل مدون در جهت دستيابي حداکثري به اهداف اين برنامه تلاش نمايد.

مجموعه دانشگاه معتقد است، پاسخگويي اجتماعي به معني توجه حداکثري به نياز‌ها، انتظارات، و تقاضاهاي جامعه و تلاش حداکثري براي برآورده کردن اين نياز‌ها، انتظارات، و تقاضا‌ها و پذيرفتن مسئوليت مشکلات سلامت جامعه پيراموني است و بر اين اساس و بر مبناي نوع مخاطب از دانشجو گرفته تا بيمار و مردم عادي، بايد نياز‌ها و انتظاراتشان را شناسايي کرده و پاسخگويي به آن‌ها را هدف قرار داد.

به همين منظور با هدف ايجاد يک فضاي هم افزا و رقابتي و نمايش گوشه اي از فعاليت بخش هاي مختلف دانشگاه و نيز با ايجاد يک بستر فرهنگي در راستاي فراهم آوري زمينه براي ارائه بهتر خدمات سلامت به مردم، اقدام به برگزاري جشنواره تعالي در روزهاي پاياني سال نمود.

در اين جشنواره واحدهاي مختلف تابعه دانشگاه اعم از معاونت ها، دانشکده ها، مراکز آموزشي و درماني، بيمارستان ها، شبکه هاي بهداشتي، مراکز تحقيقاتي و گروه هاي آموزشي مجموعه اقداماتي که طي ۳ سال گذشته در راستاي تحقق رسالت پاسخگويي اجتماعي با رويکرد سياستگزاري و مديريتي مبتني بر شواهد علمي صورت داده اند را به دبير خانه جشنواره معرفي کردند.

به گفته دکتر شهرام يزداني، دبير هيات داوران اين جشنواره ارزيابي اوليه فرآيندها توسط حداقل ۲ داور مستقل انجام شد و فرآيندهاي با امتيازات بيشتر توسط کميته داوري مورد ارزيابي نهايي قرار گرفت. و طرح هاي حائز شرايط و داراي بيشترين امتياز برگزيده شدند.

پژوهشکده علوم غدد درون ريز و متابوليسم نيز مانند هميشه به عنوان يکي از برگزيدگان اين جشنواره معرفي  و مکمل يدرساني به مادران پيش از بارداري و حين بارداري" به عنوان يکي از طرحهاي منخب هيات داوران واجد شرايط شناخته شد.