جلسه هيات مديره انجمن غدد

جلسه هيات مديره انجمن متخصصين غدد درون­ريز و متابوليسم در تاريخ هفدهم بهمن ماه در محل پژوهشکده علوم غدد درون­ريز و متابوليسم برگزار شد. در اين جلسه ابتدا سفارش معاونت فناوري رياست جمهوري به انجمن مبني بر نگارش راهنماي باليني پيشگيري و درمان چاقي ارائه شد که در مورد نحوه انجام آن و نيز گروه مجري مواردي در جلسه تصويب شد. همچنين در مورد همکاري انجمن با جامعه انجمن هاي تخصصي و فوق تخصصي داخلي مسائلي مطرح و مقرر گرديد انجمن غدد کماکان حق عضويت سالانه خود را پرداخت نموده و در مورد ساير زمينه­هاي همکاري رياست انجمن مستقيماً با رياست جامعه مذاکره نمايند.

در اين جلسه همچنين درخواست هاي شرکت اعتماد نوايرانيان مبني بر معرفي پزشک نمونه از جانب انجمن و نيز شبکه تحقيقات ليزر کشور در خصوص تعيين نماينده انجمن مورد بحث قرار گرفت و پاسخ آنها تهيه شد.