حضور دانشمند برجسته عرصه اندوکرين در پژوهشکده غدد

پروفسور روبرتو نگرو دانشمند ايتاليايي الاصل عرصه غدد درون ريز و متابوليسم از جمله مشهورترين پژوهشگران در زمينه اختلالات تيروئيد به ويژه ارتباط اين اختلالات با دوران حاملگي است که تحقيقات و تاليفات وي در معتبرترين نشريات دنيا به چاپ رسيده است.

اين دانشمند برجسته در تاريخ چهارم اسفند ماه ميهمان پژوهشکده غدد بود و در جمع متخصصان، اعضا هيات علمي و پژوهشگران علاقمند که از مراکز مختلف حضور داشتند به سخنراني پرداخت.

وي در بخش ابتدايي سخنراني خود به بيان تاثيرات پرکاري تيروئيد بر بارداري پرداخته و داروهاي انتخابي در اين مورد را معرفي و سپس به مقايسه عوارض هر کدام پرداخت. سپس با معرفي تيروئيد اتوايميون تاثيرات آن بر بارداري و بروز سقط­ها را بيان کرد و مختصري در مورد کنترل آن توضيح داد. در دنباله سخنراني وي به کم کاري تيروئيد اشاره کرده و عوارض آن در بارداري را تشريح  و در مورد درمان آن توضيح داد.

نکته حائز اهميت ارجاع اين محقق برجسته به شواهد و مستندات آخرين و معتبرترين پژوهشهاي انجام شده در طي سخنراني خود بود.

پس از پايان سخنراني پانل پرسش و پاسخ با حضور پروفسور نگرو و دکتر عزيزي تشکيل شد که بسيار مورد توجه و دقت حضار واقع گرديد.

در خاتمه اين نشست علمي پروفسور نگرو از قسمتهاي مختلف پژوهشکده بازديد کرده و با فعاليت قسمتهاي مختلف آشنا شد.