حضور دانشمندان بين‌المللي در پژوهشکده غدد

سمپوزيوم سرطان‌هاي تيروييد در تاريخ چهارم ارديبهشت ماه در تالار پيامبر اعظم (ص) پژوهشکده علوم غدد درون‌ريز ومتابوليسم برگزار شد.

حضور دانشمندان

در آغاز اين گردهمايي دکتر حسين دلشاد دبير برنامه در خصوص اپيدميولوژي سرطان‌هاي تيروييد سخنراني کرد و سپس دکتر منوچهر نخجواني استاد غدد دانشگاه علوم پزشکي تهران بررسي پيش آگهي و پاسخ به درمان در بيماران مبتلا را ارائه داد و سپس بررسي موتاسيون‌ها در تخمين ريسک کانسرهاي تيروييد توسط دکتر محمد ابراهيم خمسه استاد غدد دانشگاه علوم پزشکي ايران بيان شد.

در بخش دوم اين گردهمايي ابتدا دکتر حسين قريب از ميوکلينيک آمريکا پيشرفت‌هاي نوين در تشخيص سرطان‌هاي تيروييد را ارائه و سپس دکتر مريم توحيدي متخصص آسيب‌شناسي باليني نقش تيروگلوبولين در پيگيري بيماران را تشريح و بعد از آن نقش تکنيک‌هاي تصويربرداري در پيگيري بيماران توسط دکتر باقر لاريجاني استاد دانشگاه علوم پزشکي تهران ارائه گرديد.

اپيدميولوژي سرطان‌هاي تيروييد

در خاتمه نيز پانل پرسش و پاسخ تشکيل شد که حضور اساتيد برجسته از دانشگاه‌هاي معتبر کشور و نيز آقايان دکتر قريب و فتوره‌چي از ميوکلينيک آمريکا موجب افزايش غنا و جذابيت نشست شد که با استقبال گسترده شرکت کنندگان نيز مواجه شد.