دکتر عزيزي، استاد پيشکسوت دانشگاه: مي توان با انسجام دانشگاهي به موفقيت رسيد

به گزارش روابط عمومي معاونت دانشجويي و فرهنگي دانشگاه: دکتر کدخدازاده در راستاي طرح ديدار با اساتيد پيشکسوت دانشگاه با دکتر فريدون عزيزي رئيس پژوهشکده غدد درون ريز و متابوليسم دانشگاه ديدار نمود.

اين ديدار که با حضور جمعي از مديران مجموعه معاونت دانشجويي و فرهنگي دانشگاه برگزار شد، صبحگاه چهارشنبه 22 فروردين ماه صورت پذيرفت.

در اين نشست دکتر عزيزي ضمن آرزوي سالي پر از موفقيت براي دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي بيان نمود: دانشگاه به عنوان مکاني که دانشجو در آن ساخته مي شود بايد انسجام، قدرت و اصالت فرهنگي را به خوبي به جوان امروزي نشان دهد. رئيس پژوهشکده غدد درون ريز و متابوليسم دانشگاه در همين راستا گفت: دانشگاه ما در چند سال اخير با مشکل تغييرات زود هنگام مديريتي مواجه بوده که سبب عدم توفيق مناسب در سياستگذاري و برنامه ريزي هاي فرهنگي شده و اين عامل در دانشجويان نيز بسيار تأثيرگذار است. استاد پيشکسوت دانشگاه همچنين خاطرنشان ساخت: اگر بخواهيم کاري را انجام دهيم که منشاء اثر باشد بايد يک برنامه استراتژيک مدوني تدوين گردد تا طبق اين برنامه، فعاليت هايمان پيش رود. وي اذعان داشت: برگزاري همايش هم انديشي اعضاي هيأت علمي دانشگاه مي تواند در شناخت اساتيد و دانشجويان اثرگذار باشد چرا که دانشجويان امروزي هيچ گونه ارتباطي با اساتيد خود ندارند و اين مسئله براي رشد همه جانبه دانشجويان مهم است. دکتر عزيزي در ادامه سخنان خود ضمن اشاره به احيا نمودن ارتباط دانشجويان با اساتيد برجسته دانشگاه افزود: متأسفانه در حال حاضر ما شاهد کاستي هايي در رشد علمي، اجتماعي، فرهنگي و معنوي دانشجويان هستيم و علت آن نيز بر مي گردد به نحوه آموزش در دوران دبستان و دبيرستان ما که هيچ گونه تفکر پايا و خلاقيتي را در فرد به وجود نمي آورد و ماحصل آن اين مي شود که دانشجويان با مشکلات عدم رشد خلاقيت و کار دسته جمعي مواجه مي شوند. رئيس پژوهشکده غدد درون ريز و متابوليسم اظهار داشت: در معاونت دانشجويي و فرهنگي دانشگاه که بيشترين زمان خود را به دانشجويان اختصاص مي دهد بايد تدابيري انديشيده شود تا از شدت مشکلات فرهنگي کاسته شود که به نظر مي رسد دعوت از جامعه شناسان و مشاوران توانمند کمک شاياني در حل اين مسئله خواهد نمود. وي در بخش ديگري از سخنان خود ضمن اشاره به ارتباطات از طريق فضاي مجازي بيان نمود: يکي از موارد مهمي که جوانان امروزي به آن نيازمند هستند، بحث فضاي مجازي است که بيشترين وقت يک جوان را در طول روز به خود اختصاص مي دهد که مستلزم بنيان گذاري هايي است تا به شکل مطلوب از آن استفاده گردد. دکتر عزيزي اذعان داشت: کمبود بودجه مسئله مهمي در پيشبرد اهداف دانشگاه به شمار مي آيد اما نبايد مانع از انجام کارها شود چرا که مي توان با انسجام دانشگاهي گام برداشت و موفق شد. استاد برجسته دانشگاه در خاتمه سخنان خود خاطرنشان نمود: ما به عنوان اساتيد دانشجويان بايد در تمامي زمينه ها براي آن ها الگو باشيم تا دانشجويان نيز روز به روز ارتقاء يابند.

دکتر عزيزي

همچنين در اين ديدار دکتر کدخدازاده ضمن آروزي سلامتي براي اين استاد پيشکسوت دانشگاه اظهار داشت: متأسفانه ما در معاونت با مسائل جدي و بزرگي مواجه هستيم که بايد در رفع اين مسائل نهايت توان خود را به کار گيريم و اين مهم جز با همدلي و همراهي اساتيد پيشکسوت و بهر گيري از تجربيات ايشان ميسر نخواهد بود. معاون دانشجويي و فرهنگي دانشگاه بااشاره به برخي معضلات موجود در راه به ثمر رسيده برنامه هاي معاونت بيان کرد: در اين نشست از تجربيات شما استاد بزرگوار بهره کافي را برديم و اميد داريم که با وجود پيشنهادهاي سازنده شما بتوانيم در مسير تعالي دانشگاه گام برداريم.

پژوهشکده غدد درون ريز

گفتني است در اين نشست مديران حاضر به طرح موارد متعددي در خصوص وضعيت موجود معاونت دانشجويي و فرهنگي و همفکري با اين استاد پيشکسوت دانشگاه پرداختند.

شايان ذکر است در خاتمه اين نشست از طرف معاونت دانشجويي و فرهنگي دانشگاه هديه اي به رسم يابود به اين استاد برجسته دانشگاه تقديم شد.