روز جهاني ديابت

پيرو تفاهم به عمل آمده با شهرداري منطقه يک و همکاري خانه‌هاي سلامت مرتبط به منظور آگاهي‌رساني و ارتقاء دانش عمومي اهالي منطقه و با همت کلينيک تخصصي ديابت ثمين مراسم روز جهاني ديابت در دو روز و با حضور مسوولان اقشار مختلف مردم برگزار شد.

در روز نخست ابتدا طي نشستي به ترتيب دکتر محمد هاشمي، دکتر اميرعباس مومنان و دکتر آرش قنبريان طي سخناني علاوه بر ابراز نگراني از شيوع گسترده ديابت به ذکر خطران ناشي از آن که تهديد کننده سلامت آحاد جامعه هستند اشاره و نيز مختصري از روند تخريب اين بيماري را براي مخاطبين تشريح کردند. ايشان همچنين خدمات موجود و قابل ارائه در کلينيک تخصصي ثمين را به شرکت کنندگان معرفي کردند.

در همين جلسه که مسئولان و معاونان خانه‌هاي سلامت نيز حضور داشتند مهندس کارگران معاونت اجتماعي شهرداري منطقه يک نيز طي سخناني از ايجاد همکاري با اين مرکز علمي ابراز آمادگي و خرسندي کرد.

در حاشيه اين مراسم شرکت کنندگان از غرفه‌هاي موجود در محوطه بازديد کردند و طي آن اندازه‌گيري رايگان قندخون، آشنايي با محصولات رژيمي ديابتي، مشاوره  و اسکن پاي ديابتي و مشاوره تغذيه و ديابت نيز بهره مند شدند.

در پايان نيز يک مسابقه علمي براي حاضران برگزار شده که به پاسخهاي صحيح نيز جوايزي اهداء گرديد.