رونمايي از مكمل يدوفوليك در 16 خرداد ماه سال 95

ددکتر ثقفي نيا مدير عامل شرکت درسا دارو در مراسم رونمايي از مکمل يدوفوليک در دانشگاه علوم پزشکي شهيدبهشتي اظهار داشت:تمام مراحل توليد فراورده يدوفوليک مطابق استانداردهاي جهاني انجام شد.

دکتر ثقفي نيا در اين مراسم با ذکر پيشرفتهاي صورت گرفته در حوزه سلامت در کشور به درمان مصدومان شيميايي اشاره کرد و ضمن بيان خاطراتي از آن دوران گفت: در سال 64 با مشکل درمان مصدومان شيميايي روبرو شديم و از يک جهل کامل کار را آغاز کرديم؛ متخصصان باليني، دارويي و صنعت گردهم آمده و در اين زمينه تلاش کردند به نحوي که در سال 68 در حوزه درمان بيماران شميايي در مرز دانش جهاني ايستاديم.

وي افزود: پروتکل درماني، تجهيزات و داروهاي ساخته شده به نحوي بود که حتي امروز نيز در دنيا ما سرآمد هستيم و از جهل کامل به علم و دانش کامل رسيديم. به نظر من علت اصلي اين دستاوردها و توفيقات اين بود که اين افراد داوطلبانه گردهم آمده، عاشقانه در اين راستا تلاش کردند. در اين فرآيند، تعامل بسيار سازنده آنان موجب شد که در مدتي کوتاه مجموعه به يک نتيجه کامل برسد.

دکتر ثقفي نيا توليد يدوفوليک را نمونه ديگري از اين تعامل و حرکت برشمرد و به روند توليد اين دارو با همکاري پژوهشکده غدد و شرکتهاي دانش بنيان اشاره کرد.

وي با اشاره به روند کار گفت: قبل از شروع کار نقشه جامع يد در کشور مشخص شده بود. بايد براي مادران و نوزادانشان اين دارو را تهيه مي کرديم که کاري بسيار حساس و مهم بود. اين پروژه شايد يک تراز جديدي را براي داروسازي کشور به وجود آورد .

دکتر ثقفي با اشاره به شکل دارو گفت: بنا به توصيه دکتر عزيزي با توجه به شرايط اقليمي مختلف کشور قرار شد که دارو بصورت ويال نباشد و به شکل قرص توليد شود. بنابراين تلاش کرديم که توليد اين فراورده مطابق استانداردهاي جهاني صورت گيرد. تمام مراحل زنجيره، تحقيق، توسعه، تامين مواد اوليه و مستندسازيها با دقت انجام شد تا محصولي با استانداردهاي جهاني ارايه شود.

وي در خاتمه سخنان خود از زحمات تمامي دست اندرکاران توليد اين فراورده قدرداني کرد.