سالگرد پیروزی انقلاب در پژوهشکده غدد

پژوهشکده علوم غدد درون ریز و متابولیسم که همواره جزو مراکز تحقیقاتی مهم و پیشتاز در کشور محسوب میشود، در کنار فعالیتهای علمی، نگاهی خاص به مقوله های فرهنگی داشته و از پرداختن به آن در مناسبتهای مختلف غافل نبوده است.

این نگرش در مناسبتهای ملی و مذهبی به صور مختلف نمود داشته است که یکی از بارزترین آنها گرامیداشت سالکرد پیروزی انقلاب اسلامی است. در این مناسبت همه ساله مسابقاتی با موضوع مرتبط و نیز گردهمایی پرسنل همراه با سخنرانی در زمینه همین موضوع برگزار گردیده است. هرچند طی دوران اپیدمی کووید 19 به سبب رعایت اصول بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی، برپایی گردهمایی ها متوقف شده ولی این پدیده موجب مغفول ماندن موضوع از نگاه ریاست و مسوولین ذیربط نگردیده است.

در سال 1400 به ابتکار حجه الاسلام ابطحی؛ نماینده نهاد مقام معظم رهبری  و با همکاری واحد روابط عمومی پژوهشکده، مسابقه کتابخوانی در قالبی جدید برگزار شد. در این مسابقه کتاب صعود چهل ساله به قلم سید محمدحسین راجی و سید محمدرضا خاتمی به صورت الکترونیکی در ایام دهه فجر به افراد ارائه شد و اعلام گردید تا افراد در فرصت محدود یکی از فصول کتاب را مطالعه و در یک فایل صوتی خلاصه ای از آن را ارائه دهند.

گفتنی است این کتاب حاوی پیشرفت ها و دستاوردهای ایران اسلامی در چهاردهه گذشته مشتمل بر 320 صفحه و 9 فصل (استقلال، گسترش عدالت اجتماعی، گسترش برخورداری های عمومی، عزت و اقتدار، پیشرفت های زیرساختی، پیشرفت صنعتی، پیشرفت در معنویت، کرامت زن، آزادی و مردم سالاری) میباشد که ثمـره تـلاش نزدیـک بـه 70 نفـر از نخبـگان حـوزوی و دانشــگاهی بوده و میزان دستیابی جمهوری اسلامی ایران بــه آرمان هایی از قبیـل عدالت، اســتقال، معنویــت، آزادی، کرامت زن، مردمسالاری دینی، گسـترش رفــاه عمومی و... را بــا اسـتفاده از نزدیکترین و متناسبترین شــاخصه های بین المللــی بــه آرمانهای انقــلاب اسلامی مورد بررسی قرار داده و از سوی انتشارات آستان قدس رضوی منتشر گردیده است.

در پایان مهلت مقرر به پنج نفر شرکت کنندگان در این مسابقه جوایز نقدی از طرف پژوهشکده علوم غدد درون ریز و متابولیسم تعلق گرفت همچنین بسته جوایز معنوی نیز ارسالی از دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در پایان نماز جماعت به ایشان اهداء شد.

خاطر نشان میسازد که نماز جماعت ظهر و عصر همه روزه در نمازخانه پژوهشکده برگزار میشود و در پایان هرروز مطالبی با موضوعات اجتماعی و مذهبی توسط حجه الاسلام ابطحی بصورت اجمالی برای نمازگزاران ارائه میشود.