با توجه به گسترش روزافزون تعداد مبتلايان به ديابت طي دو دهه اخير و چشمانداز شيوع رو به تزايد آن، اين بيماري به يک معضل بهداشتي جدي در سراسر جهان تبديل شده و محققان به طور مستمر در پي يافتن راههايي براي کنترل آن و بهبود کيفيت زندگي مبتلايان به ديابت هستند.
از اين رو هر از چندگاهي دارويي جديد در بازار دارويي عرضه ميشود که آگاهي از مکانيسم اثر و نيز انديکاسيون تجويز آن براي ارائه دهندگان خدمت ضروري است.
به همين مناسبت سمپوزيوم يک روزه دارو درماني در ديابت توسط پژوهشکده علوم غدددرون ريز و متابوليسم در تاريخ 23 دي ماه برگزار شد.
در آغاز اين برنامه دکتر فرزانه سروقدي دبير علمي اين برنامه طي سخناني اهداف برناه را بيان و سپس بررسي گايدلاينهاي بينالمللي را ارائه داد. پس از وي دکتر فرزاد حدائق محرکهاي ترشح انسولين را تشريح و در ادامه داروهاي حساس کننده به انسولين توسط دکتر مجيد وليزاده ارائه شد.
در بخش دوم اين گردهمايي ابتدا دکتر هنگامه عبدي به بيان داروهاي آگونيست گيرنده GLP1 پرداخت و سپس داروهاي منع کننده DPP4 توسط دکتر عطيه آموزگار ارائه شد.
دکتر فرهاد حسين پناه به عنوان آخرين سخنران اين گردهمايي داروهاي منع کننده SGLT2 را توضيح داد و برنامه با پانل پرسش و پاسخ به پايان رسيد.
اخبار مرتبط