شوراي پژوهشي پژوهشکده

جلسه شوراي پژوهشي پژوهشکده علوم غدد درون ريز و متابوليسم در تاريخ بيست و يکم بهمن ماه با حضور دکتر افشين زرقي معاونت پژوهشي دانشگاه برگزار شد.

در اين جلسه 4 طرح پژوهشي کشوري غربالگري ديابت بارداري، سرطان  پاپيلاري تيروئيد و اثر لوتيروکسين بر آن، بررسي عوامل خطر بيماريهاي غيرواگير و راهنماي علمي مديريت وزن در نوجوانان توسط اعضا هيات علمي مطرح شد که دو مورد آخري مورد استقبال معاونت پژوهشي قرار گرفت و مقرر شد با حمايت دانشگاه پيگيري شود و درباره دو مورد ديگر جزئيات بيشتري توسط ايشان از ارائه کنند گان طرح ها استعلام شد تا نحوه حمايت دانشگاه از آنها مشخص شود.

سپس درخصوص ارتقا اعضا هيات علمي پژوهشي و روند آهسته آن مطالبي مطرح شد که دکتر زرقي راهنمايي هايي را بيان کرد.

در ادامه جلسه مسائلي درخصوص تفاوت دريافتي هيات علمي آموزشي و پژوهشي به دنبال طرح تحول نظام سلامت عنوان گرديد که دکتر زرقي به فعاليت هايي که در راستاي رفع اين اختلاف انجام پذيرفته و نظرات خود در اين خصوص را ارائه داد.

در بخش ديگري از جلسه دکتر مومنان رئيس هيات مديره شرکت دانش بيان پژوهش کاو آفاق گزارشي از روند فعاليت هاي اين شرکت و طرحهاي موجود در دستور کار آن را ارائه داد. که در اين خصوص نيز معاونت پژوهشي راهنمايي هاي در خصوص نحوه کمک به پيشبرد آنها ارائه داد.

مطلب پاياني مطرح شده در اين نشست در ارتباط با کميته پژوهشي دانشجويي بود که توسط دکتر زاده وکيلي ارائه شد و دکتر زرقي به پرسشهاي مطرح شده در اين زمينه پاسخ داد.