نشست هم انديشي مراکز همکار سازمان بهداشت جهاني

ظرفيتهاي مطلوب علمي پژوهشي مراکز تحقيقاتي فعال جمهوري اسلامي ايران منجر به همکاري شانزده مرکز تحقيقاتي به عنوان مرکز همکاري با سازمان جهاني بهداشت WHO collaborating center گرديده است.گفتني است تعداد کل مراکز همکار سازمان بهداشت جهاني در منطقه شرق مديترانه85 مرکز است که از حيث تعداد، بالاترين عدد به جمهوري اسلامي ايران تعلق دارد. وجود صدها مرکز تحقيقاتي و برقراري ارتباط نظام مند بين المللي فرصت مغتنمي براي معرفي چهره هاي علمي کشور و مراکز دانشگاهي ما در سطح منطقه و جهان فراهم آورده که در اين راستا حوزه روابط بين­الملل وزارت بهداشت با هدف تقويت نقش اين مراکز و بررسي چالش هاي فرارو جلسه اي با حضور مدير بخش سياستگزاري در اين تحقيقات سازمان بهداشت جهاني و نيز کارشناس فني بخش سياستگزاري در زمينه تحقيقات دفتر مديترانه شرقي در تاريخ بيستم خرداد ماه برگزار کرد.

در اين جلسه که در محل کتابخانه مرکزي دانشگاه علوم پزشکي ايران برگزار شد. پژوهشکده علوم غدد درون ريز و متابوليسم به عنوان يکي از قديمي ترين مراکز همکار WHO در کشور نيز حضور داشت. در اين جلسه دکتر عزيزي رياست پژوهشکده که رياست جلسه نخست همايش را در مورد لزوم همکاريهاي بين المللي براي پيشبرد تحقيقات بعهده داشت، نقطه نظرات خود را در زمينه جنبه هاي مختلف موجود همکاري را بيان که مورد توجه شرکت کنندگان قرار گرفت.

در بخش نمايشگاهي نيز پژوهشکده شرکت داشت و با ارائه مستندات و دستاوردهاي پژوهشي حضور چشمگيري از خود به نمايش گذاشت.