هيات تحريريه مجله انگليسي غدد

جلسه هيات تحريريه مجله انگليسي غدد درون ريز و متابوليسم در تاريخ سي ام مهرماه با حضور اعضا و سخنرانان خارجي دهمين کنگره بين المللي بيماريهاي غدد تشکيل شد.

در ابتداي اين جلسه دکتر عزيزي مطلبي در خصوص تاريخچه تاسيس و روند رو به رشد پژوهشکده علوم غدد درون ريز و متابوليسم ارائه کردند و همچنين به صورت اجمالي به معرفي مطالعه قند و ليپيد تهران و دستاوردهاي آن پرداختند.

پس از ايشان دکتر آزيتا زاده وکيلي معاونت پژوهشي پژوهشکده و سردبير مجله انگليسي غدد تاريخچه و سير تحولات نشريه متبوع خود را شامل زمينه، هدف، تبديل شدن به فصلنامه، ويزيت آنلاين و ثبت در PubMed را بيان کرد و طي آن به آمار صعودي دريافت مقالات طي سالهاي اخير اشاره نمود. وي در بخش ديگري در سخنان خود گردش کار مجله را تشريح و سپس به موانع دستيابي به ثبت در ISI و دريافت IF رسمي براي مجله پرداخت و با اشاره به کمبود تعداد مقالات مروري (که بيشترين ميزان ارجاع را دارند) و محدود بودن تيم داوران مجله به عنوان موانع اصلي، از شرکت کنندگان جلسه خواست تا با راهکارهايي از جمله ارسال مقالات مروري، معرفي داوران، قبول داوري و نيز آشنا کردن دانشجويان و همکارانشان، نشريه را در دريافت مقالات بهتر و کسب ارجاعات بيشتر ياري نمايند.

در بخش پاياني اين جلسه شرکت کنندگان نظرات خود را در خصوص چگونگي ارتقاء کيفيت مجله و تسهيل در روند گردش کاري آن ارائه دادند و نيز پرسشهاي خود را از دانشمندان حاضر در جلسه سوال کردند.