هیات مدیره انجمن غدد سال 99

جلسه هیات مدیره انجمن متخصصین غدد درون ریز ایران در تاریخ سوم دی ماه 99 در محل پژوهشکده علوم غدد درون ریز و متابولیسم برگزار شد.

در این جلسه ابتدا دکتر عزیزی ریاست انجمن، گزارشی از شانزدهمین کنگره بین‌المللی تیرویید که هفته گذشته بصورت مجازی برگزار شد و تجربه نمایش جلسات منتخب آن در پژوهشکده جهت بهره‌برداری دستیاران فوق تخصصی و اساتید ارائه و در خصوص کنگره بین‌المللی غدد که دو ماه بعد در آرژانتین برگزار می‌شود نیز پیشنهاد مشابهی داد.

سپس درخواست یک شرکت داروسازی داخلی جهت همکاری با انجمن مطرح شد و مقرر شد تا حمایت انجمن از محصولات مزبور منوط به انجام مطالعات Post marketing داروهای مزبور و نتایج مثبت آن موکول شود.

در ادامه جلسه اظهارات غیر علمی اخیر که در خصوص مصرف نمک در فضای مجازی منتشر شده مطرح شد و نهایتاً مقرر شد تا طی بیانیه‌ای انجمن توصیه‌های عملی و علمی را برای مخاطبان عام تشریح و در اختیار رسانه‌ها قرار دهد. در همین راستا کمیته ترجمان دانش به ریاست دکتر شرقی موظف شد به صورت ادواری، بیانیه‌ها و مطالبی در حوزه‌های مختلف نظیر دیابت و کووید و یا چاقی برای مردم تهیه و منتشر کند.

پس از آن مقرر شد تا سیزدهمین کنگره غدد به دبیری دکتر فرهاد حسین‌پناه برنامه‌ریزی شود و پس از قطعی شدن تاریخ آن، در پایان بهار 1400 در خصوص برگزاری حضوری و یا مجازی آن تصمیم‌گیری شود. در این خصوص قرار شد تا دبیری سمپوزیوم ها بعهده اساتید شناخته شده در استانهای مختلف به نحوی واگذار شود که سخنرانان هر برنامه از افراد متبحر در همان عنوان و نه الزاما از همان استان انتخاب شوند.