واحد مطالعه قند و لیپید تهران در هفته سلامت 1401

نظر به اهمیت سلامت در زندگی آحاد جامعه و نقش انسان سالم در شکل دهی جامعه سالم ، امسال برنامه هفته سلامت از 17 لغایت 22 اردیبهشت ماه از ساعت 16تا 20 درشرق تهران پارک پیروزی با شعار سلامت ما، سیاره ما با ببرپایی نمایشگاه و غرفه های مشاوره و ارائه خدمات برگزار شد. لازم به ذکر است خانه مشارکت مردم در سلامت از هشتم دی ماه 1400فعالیت خود را با هدف نهایی و کلان "شهر سالم" با کمک ذینفعان به عنوان الگویی برای مناطق تهران در منطقه 13 آغاز کرده است.

روز شنبه هفدهم اردیبهشت ماه همزمان با اولین روز هفته سلامت مراسم افتتاحیه با حضور تعدادی از مسئولین برگزار شد . در طی این جشنواره، با مشارکت و همت مراکز و سازمان­های  مرتبط با بهداشت و سلامت منطقه از جمله مرکز بهداشت شرق، نمایشگاه سلامت و تندرستی در پارک پیروزی(واقع در محدوده مطالعه قند و لیپید تهران) تشکیل شد.

واحد مطالعه قند و لیپید تهران بنا به در خواست مسئول آموزش سلامت شهرداری منطقه 13 در غرفه­­ای همراه با مرکز بهداشتی درمانی صلواتی تحت عنوان خانه مشارکت مردمی حضور فعال داشت. در محل این غرفه ضمن توجه به اهمیت پیشگیری از عوامل خطرساز مانند چربی خون، قند خون ، فشارخون بالاو..... خدماتی از قبیل اندازه گیری فشارخون و تست قند و مشاوره توسط رابطین مرکز  بهداشتی درمانی انجام شد. علاوه بر پاسخگویی به پرسشهای مرتبط مراجعین  توسط کارشناس واحد ، کتابچه ها و متون­ آموزشی با هدف ترویج و گسترش فرهنگ سالم زیستن در سطح منطقه 13 به ایشان ارائه می شد .

برپایی غرفه هایی با عناوین مختلف ویزیت پزشک، مشاوره فردی، زندگی مثبت، زندگی بدون پلاستیک و ... از سایر فعالیت های این برنامه در محل نمایشگاه بود که خدمات خود را به شهروندان ارائه میکردند.