يازدهمين کنگره بين المللي بيماريهاي غدد درون ريز و متابوليسم

با ياري خداوند متعال انجمن غدد درون ريز ايران با همکاري انجــمن هاي علـــــمي آندوکرينـــولوژي کشورهاي آسيايي` اروپايي و آمريکا و دانشگاه هاي علوم پزشکي سراسر کشور يازدهمين کنگره بين المللي بيماريهاي غدد درون ريز و متابوليسم را  از 12 الي 14 آبان ماه سال 1395 در تهران برگزار مي کنند.

اين کنگره با شرکت دانشمندان و پژوهشگران ايراني و ساير کشور هاي جهان برگزار ميشود که شـامل سخنرانيهاي جامع، سمپوزيوم هاي متعدد در کليه زمينه هاي بيماريهاي غدد درون ريز و متابوليــسم با تکيه بر پژوهش هاي پايه و باليني، کار گاه هاي آموزشي، پانل هاي معرفي بيـمار و بحث در خــصوص چگونگي تشخيص و درمان انواع بيماري هاي شايع سيستم غــدد درون ريز بدن تو سط ا ساتيد ميهمــان و داخلي و ارائه مقالات پژوهشي همکاران بصورت سخنراني و پوستر خواهد بود.

برگزاري اين کنگره فرصت مناسبي براي تبادل اطلاعات و به روز نمودن دانش همکاران عزيز در زمينــه بيماريهاي غـدد درون ريز و متابوليــسم از جمله بيماريهاي تيروئيد و ديابت مي باشد. به عنوان رئيـس کنگره و به نمـــايندگي از طرف انجمن هاي برگزارکننده و کميته هاي علمي و اجرايي کنـــگره حضور کليه همکاران ارجمند را در جمع خويش گرامي مي داريم.

رئيس کنگره

دکتـر فــريدون عــزيزي