پيام تبريک آقاي پروفسور عزيزي به مناسبت فرا رسيدن عيد نوروز

ايران اسلامي به عنوان ام‌القري جهان اسلام و پرچمدار گسترش عدالت و دفع ظلم پيوسته مورد کين و قهر زورگويان عالم بوده ولي به فضل خدا اين توفيق را يافته تا در سال آينده چهارمين دهه استقرار خود را طي کند. اتفاقي که در طول تاريخ بي‌نظير بوده و همين امر، وظيفه يکايک ما را به عنوان شهروندان اين مرز و بوم مهمتر از پيش مي‌کند.

بي‌ترديد توسعه دانش و نهادينه ساختن رويه‌هاي علمي در همه امور زندگي در کنار اتکال به خداوند بن مايه اصلي پيشرفت و تعالي است که ابتدا در روايات معصومين و نيز توصيه‌هاي مقام معظم رهبري مکررا بر آن تاکيده شده است. اهتمام بر روز آمدي مبتني بر تحقيق، بومي‌سازي علوم و استفاده کاربردي از آن مهمترين سرفصل‌هاي وظايف اهل علم و دانش در اين روزگار به شمار مي‌آيد.

با توجه به محدوديت منابع مادي، چه به لحاظ ذاتي و چه تحت تاثير عوامل بيروني که سعي در توقف حرکت علمي جمهوري اسلامي دارند، وظيفه شرعي و ميهني دانشمندان و پژوهشگران ايراني اين است که با رعايت اصل موکد اقتصاد مقاومتي و تسري مباني آن در همه شئون، با اتخاذ روش‌هاي کارآمد نسبت به مديريت بهينه اين منابع اقدام نموده تا در صيانت از حق‌الناس رضايت پروردگار يکتا را جلب کنند.

نوروز وديعه نياکان ماست و امامان شيعه نيز در روايت متقن و متعدد آن را گرامي داشته‌اند. به لحاظ تاريخي نيز در فرهنگ عامه، مردمان در انتظار وقايع نو و نيکو در سال جديد هستند و التبه اين اتفاق رخ نمي‌دهد مگر با تغيير روش‌ها اينجانب به سنت هر ساله حلول سال جديد را خدما تمامي اهل دانش خصوصا جامعه پزشکي کشور تبريک عرض نموده و اميد آن دارم تا در سايه رهنمودهاي رهبري و رعايت شعار سال با اتکاي به خداوند متعال و بهره‌برداري از نيروي عظيم جوانان اين ديار ايام خوشي در انتظار همه ايرانيان باشد.

دکتر فريدون عزيزي