پيام تبريک دکتر فريدون عزيزي

بلبل از جلوه گل نغمه داود نمود  ///  نغمه اش درد دل غمزه بهبود نمود

ساقي از جام جهان، تاب به جان عشق ///  آنچه با جان خليل آتش نمرود نمود

امام خميني (ره)

سالي ديگر بر امت ايران اسلامي و اهالي دانش اين مرز و بوم گذشت. سالي که در راستاي گفتمان دهه چهارم انقلاب اسلامي بايستي در مسير "عدالت و پيشرفت" و بر اساس شعار سال 1395 مقام عظماي ولايت در تلاش براي استقرار اقتصاد مقاومتي گام برمي داشتيم. امروز که در آستانه سال جديد قرار داديم حسب وظيفه سنگيني که بر دوش دانشگاهيان و فرهيختگان کشور است. مي بايست جهت اعتلاي آموزش و پژوهش پزشکي کشور به سوي احراز مرجعيت علمي در تحقيقات و فناوري و ارائه خدمات سلامت در منطقه و جهان برنامه ريزي و اقدام نمائيم.

فرزندان ايران اسلامي بدون شک از توانمندترين انسانهاي کره خاکي بوده که به برکت اسلام و انقلاب و روح سربلندي و استقلال که توسط امام راحل در کالبد آنها دميده شده واجد ظرفيت بالا براي رسيدن به مرزهاي دانش هستند که استفاده از اين توانمندي و بار نشاندن ميوه هاي  آن به عهده اساتيد و دانشمندان اين آب و خاک است.

بي ترديد نامگذاري هاي ساليانه مقام معظم رهبري مي تواند بهترين راهبرد جهت برنامه ريزي تمامي سطوح کشور و به ويژه نخبگان باشد تا با توکل به ذات باريتعالي و همت جمعي بتوانيم قدمي برداريم که در تاريخ پرافتخار ايران ماندگار باشد.

اينجانب طبق رسم همه ساله، فرارسيدن عيد نوروز و سال جديد را خدمت يکايک عزيزان اساتيد، دانشجويانش و اعضاي انجمن هاي علمي تبريک عرض نموده، سلامتي، بهروزي و سربلندي همگان را از درگاه ايزد يکتا خواستارم.

دکتر فريدون عزيزي