پيام تبريک سال جديد

حرفي بگوي و از لب خود کام ده مرا ///  ساقي ز پا افتاده ام جام ده مرا

فرسوده دل ز مشغله جسم و جان بيا /// بستــان ز خود  فراغت ايام ده مرا

بشکفت غنچه ي دلم اي باد نو بهــار /// خندان دلي بسان امين وام ده مرا

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////مقام معظم رهبري

سالي ديگر گذشت و اينک در آغاز فصلي ديگر در حرکت رو به جلوي ملت مسلمان ايران و آغاز سال 1394 قرار داريم.

توسعه همه جانبه که بر اساس اهداف سند چشم انداز اينک به بدنه نظام سلامت تسري پيدا کرده حساسيت اين مقطع زماني را براي سياستگزاران و مجريان اين عرصه دو چندان ساخته است.

روح خود باوري که به برکت وجود امام (ره) در کالبد جامعه ايراني دميده شده و جرات تحرک و جوشش علمي، که بنا به فرموده مقام معظم رهبري، به برکت اسلام و انقلاب در ما پديدار گشته موجب تغيير واضح و معنادار در همه شئون از جمله بخش بهداشت و درمان گرديده به نحويکه توسعه جمهوري اسلامي در اين بخش از نظر کميت و کيفيت چه به لحاظ عملياتي و اجرايي و چه از جنبه توليد علم، تحسين برانگيز و موجب تائيد جهانيان بوده است.

تداوم اين روند و حفظ اين شيب صعودي وظيفه اي خطير است که در اين برهه زماني بر عهده دانشمندان عرصه سلامت بوده که اميدواريم اين رويکرد هم راستا با سياستهاي کلي نظام سلامت و سياستهاي کلي علم وفن آوري و هم جهت با مرجعيت علمي ايران اسلامي، در سال آينده تقويت گردد.

در پايان ضمن تبريک فرا رسيدن سال نو، توفيقات الهي در خلوص بندگي توام با خير و برکت و سلامتي را براي عموم هم وطنان و به ويژه خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي از درگاه خداوند يکتا خواستارم.

دکترفريدون عزيزي

رئيس پژوهشکده علوم غدد درون ريز و متابوليسم