پژوهشکده غدد در آينه جشنواره ابوريحان بيروني

هفدهمين جشنواره پژوهشي ابوريحان بيروني در تاريخ يکم دي ماه 95 به همت دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي برگزار شد.

پژوهشکده علوم غدد درون‌ريز و متابوليسم مطابق سنوات پيشين حضوري پر رنگ در اين جشنواره داشت. در بخش پژوهشگران برگزيده با رتبه استاد گروه آموزشي پايه دکتر پروين ميرميران، رياست مرکز تحقيقات تغذيه توانست رتبه نخست را به خود اختصاص دهد. همچنين دکتر مريم توحيدي در گروه آموزش باليني با رتبه علمي دانشيار موفق به کسب رتبه دوم شد.

در گروه آموزشي پايه با رده علمي استاديار، رتبه اول نصيب دکتر داود خليلي مدير گروه آمار و اپيدميولوژي گرديد.

در بخش دانشجويان برگزيده، گلاله اصغري دانشجوي دکتراي تخصصي علوم تغذيه و پژوهشگر ارشد مرکز تحقيقات تغذيه رتبه اول را کسب کرد.

همچنين در فهرست اعضاي هيئت علمي داراي H_Index معادل 20 و بالاتر و ارجاعات بالاي 1000 در پايگاه Scopus نيز نام چند تن از اساتيد پژوهشکده به چشم مي‌خورد. در رتبه نخست اين فهرست دکتر فريدون عزيزي، رياست پژوهشکده با اختلاف زياد نسبت به رتبه‌هاي بعد از خود قرار دارد. اندکس اين چهره ماندگار 51 و تعداد ارجاعات 11487 مي‌باشد. پس از ايشان دکتر پروين ميرميران با اندکس 32 و ارجاعات 4512 در مقام دوم، دکتر مهدي هدايتي با اندکس 24 و ارجاع 2336 در مقام چهارم و نيز دکتر فرزاد حدائق با اندکس 22 و ارجاع 1768 از جمله اساتيد پژوهشکده هستند که در اين فهرست جاي دارند.