پژوهشکده غدد در آينه جشنواره پژوهشي

پژوهشکده غدد

جشنواره پژوهشي

هجدهمين جشنواره پژوهشي ابوريحان در تاريخ سوم دي ماه 96 در سالن امام خميني (ره) دانشکده پزشکي برگزار شد.

پژوهشکده علوم غدد درون ريز و متابوليسم طبق روال همه ساله سهم قابل ملاحظه اي از جوايز اين جشنواره را از آن خود ساخت.

به واسطه شاخص هاي کيفيت و تعداد مقالات، ارجاعات در پايگاه معتبر علمي اسکوپوس در 5 سال اخير، ميزان رشد مقالات نسبت به سال قبل، H-Index و امتياز مطلق پژوهشي، پژوهشکده غدد درون ريز و متابوليسم موفق به کسب رتبه نخست در بين مراکز تحقيقاتي مستقل گرديد.

در بين پژوهشگران برگزيده با رتبه استادي گروه آموزش باليني دکتر فهيمه رمضاني تهراني، رئيس مرکز تحقيقات اندوکرينولوژي توليدمثل حائز رتبه اول شد و در گروه دانشياران گروه آموزش پايه دکتر مهدي هدايتي رئيس مرکز تحقيقات سلولي مولکولي برترين رتبه را به دست آورد.

کتاب "اپيدميولوژي و کنترل بيماريهاي شايع در ايران" تاليف دکتر فريدون عزيزي و همکاران نيز به عنوان کتاب برگزيده تاليفي به زبان فارسي را کسب کرد.

در بخش پاياني تقدير شوندگان جشنواره اعضاي هيئت علمي دانشگاه داراي H-Index معادل 20 و بالاتر و ارجاعات بالاي 1000 در پايگاه اسکوپوس معرفي شدند که در راس آنها دکتر فريدون عزيزي با H-Index معادل 57 و تعداد ارجاعات 15018 قرار داشت و پس از ايشان دکتر پروين ميرميران با H-Index معادل 37 و ارجاعاتي به ميزان 5512 در رتبه دوم در ميان کليه اعضائ هيات علمي دانشگاه قرار گرفت.

دکتر مهدي هدايتي با H-Index معادل 26 در رتبه پنجم اين فهرست و نيز دکتر فرزاد حدائق و دکتر فرهاد حسين پناه به ترتيب با اندکس هاي 25 و 20 ديگر اعضاي هيئت علمي پژوهشکده در اين ليست بودند.

اين موفقيت که حاصل تمامي کارکنان پژوهشکده اعم از رياست، اساتيد، پژوهشگران و بدنه پشتيباني است را خدمت تمامي همکاران تبريک عرض مي کنيم.پژوهشکده علوم غدد درون ريز

دکتر فهيمه رمضاني تهراني