پژوهشکده غدد در نوزدهمين جشنواره ابوريحان

نوزدهمين جشنواره پژوهشي ابوريحان به مانند سنوات پيشين به همت دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي در تاريخ دوم دي ماه 97 در محل سالن امام خميني (ره) دانشکده پزشکي اين دانشگاه برگزار شد.

اين جشنواره که همه ساله به بررسي عملکرد اساتيد و پژوهشگران ايراني در حوزه علوم پزشکي مي پردازد برگزيدگان خود را در حوزه هاي گوناگون و طبقه بندي هاي مختلف و مرتبط با پژوهش پزشکي شناسايي و معرفي مي کند.

امسال نيز به مانند ادوار قبل پژوهشکده علوم غدد درون ريز و متابوليسم حضوري چشمگير در بين منتخبين جشنواره داشت.

در گروه اعضاي هيئت علمي آموزشي و در رتبه بندي دانشيار دکتر عطيه آموزگار، فوق تخصص غدد و  قائم مقام مرکز تحقيقات غدد  درون ريز و متابوليسم، موفق به کسب رتبه پژوهشگر باليني برگزيده شد.

شايد فاخرترين بخش اين برگزيدگان  بخش اعضاي هيئت علمي دانشگاه داراي Hindex معادل 20 و بالاتر و با ارجاعات بالاي 1000 و حذف خود استنادي در پايگاه اسکوپوس باشد که در اين قسمت نظير تمام دوره هاي قبل رتبه اول به استاد دکتر فريدون عزيزي رياست پژوهشکده با Hindex معادل 64 و 36/14 ارجاع به ازاء هر مقاله تعلق گرفت. همچنين دکتر پروين ميرميران، رييس مرکز تحقيقات تغذيه،  با Hindex معادل 37 رتبه سوم اين رده بندي با 56/14 ارجاع به ازاء هر مقاله به خود اختصاص داد.

در همين فهرست دکتر مهدي هدايتي با Hindex معادل 26، دکتر فرزاد حدائق با اندکس 23 و دکتر فرهاد حسين پناه  با اندکس 21 از ديگر اعضاي هيئت علمي پژوهشکده به چشم مي خورند که از سرمايه هاي قابل افتخار پژوهشکده، دانشگاه و در نگاهي کلان، جمهوري اسلامي محسوب مي شوند.