کارگاه روش تحقيق

هفته پاياني شهريور ماه و در آستانه آغاز سال جديد تحصيلي، پژوهشکده علوم غدد درون ريز و متابوليسم به عنوان اولين مرکز تحقيقاتي علوم پزشکي کشور و پيشتاز در امر آموزش و پژوهش، مانند سنوات گذشته ميزبان محققان، دستياران جديد الورود و علاقه مندان به پژوهش در کارگاه روش تحقيق بود.

اين دوره که طي هشت روز به سرپرستي دکتر داود خليلي ، مدير پژوهشي پژوهشکده برگزار شد، کليات تحقيق در علوم پزشکي طي 4 مرحله براي شرکت کنندگان عرضه و کليه مباحث به صورت کار گروهي توسط آنها تمرين شد.

در اين دوره از کارگاهها برخي از اعضائ هيات علمي بيمارستان آيت ا.. طالقاني، دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي، دانشگاه علوم پزشکي ايران، دستياران فوق تخصصي غدد و نيز تعدادي از محققان و کارشناسان پژوهشکده حضور داشتند.

آشنايي با انواع مطالعات، متغيرها و نحوه جمع آوري داده ها، روشهاي آماري، مباحث اخلاقي در پژوهش مطالعات کيفي، پژوهشهاي کاربردي در سياستگزاري سلامت و دستور العمل نگارش مقالات کارآزمايي باليني و مشاهده اي سرفصل هاي عمده اين کارگاه بود که براي مخاطبين ارائه گرديد.