کارگاه روش تحقيق مقدماتي

پژوهشکده علوم غدد درون ريز و متابوليسم در امر آموزش روش تحقيق در کشور پيشتاز است و سالانه در چند نوبت کارگاههاي مقدماتي و پيشرفته آن را براي گروههاي مختلف به ويژه دستياران فوق تخصصي برگزار ميکند.

اين بار در راستاي اجراي برنامه راهبردي پژوهشکده مبني بر پرورش و جذب استعدادهاي دانشجويي براي امر پژوهش، کارگاه روش تحقيق مقدماتي از تاريخ بيست و نهم ارديبهشت لغايت يکم خرداد ماه برگزار شد.در اين کارگاه که جمعي از دانشجويان برگزيده دانشگاه شهيد بهشتي در مقطع دکتراي حرفه اي پزشکي شرکت کرده بودند در محضر اساتيدي با سابقه چون آقايان مهندس ولايي، دکتر گچکار، دکتر محرابي، طي سه روز با اصول اوليه روش تحقيق و پژوهش در علوم پزشکي آشنا شدند. همچنين مروري بر نحوه جستجوي مقالات علمي توسط آقاي مجرد مسئول کتابخانه اين پژوهشکده ارائه شد.

از ويژگيهاي اين کارگاه روز پاياني آن بود کهجهت آشنايي بيشتر دانشجويان با فعاليت هاي تحقيقاتي اين  پژوهشکده خلاصه اي از فعاليت هاي مراکز تحقيقاتي هفتگانه زير مجموعه پژوهشکده توسط روساي مراکز به آنان ارائه شد.

برگزار کنندگان کارگاه از اشتياق و انرژي وافر شرکت کنندگان تمجيد کردند ضمن اينکه شرکت کنندگان در کارگاه نيز بالاترين سطح رضايت از کيفيت و نحوه مطالب ارائه شده را ابراز کردند.

برگزاري اين کارگاهها براساس برنامه راهبردي پژوهشکده ادامه خواهد داشت و علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بيشتر ميتوانند با واحد آموزش مداوم تماس بگيرند