کارگاه مقاله نويسي

پژوهش و دستيابي به افق هاي دانش هر چند هم روش مند و صحيح انجام پذيرد تا زماني که انتشار نيافته باشد در حيطه شخصي افراد باقي مانده و به غناي کلان علم و دانش کمک نمي کند. نگارش مقاله يکي از وجوه رايج نشر علم به حساب مي آيد که مي تواند نتايج ارزشمند تحقيقات را براي استفاده ابنا بشر و نيز تکامل دانش به عنوان محصول توليد علم در اختيار سايرين قرار دهد.

پژوهشکده علوم غدد درون ريز و متابوليسم همچون سنوات پيشين ميزبان برگزاري کارگاه نگارش مقالات پزشکي بود که از تاريخ هجدهم لغايت نوزدهم مهر ماه برگزار شد.

در اين کارگاه دو روزه که با حضور اعضا هيات علمي، پژوهشگران و دستياران فوق تخصصي غدد برگزار شد قسمت هاي مختلف يک مقاله پزشکي را اعم از عنوان، مقدمه، مواد و روش ها، نتايج ، بحث، چکيده و کلمات کليدي را در قالب کار گروهي به دبيري دکتر فرهاد حسين پناه تدريس گرديد.