گزارش ژنوم مرجع ايرانيان (ژميران)

مطالعات کوهورت آينده نگر بدليل غناي اطلاعات فنوتيپي جمعيت مورد مطالعه در طول زمان، بستر مناسبي جهت مطالعات ژنتيکي بوده، دو فاکتور تعدد قوميت ها و نرخ بالاي ازدواج فاميلي منجر به گمانه زني‌هايي براي تفاوت هويتي ساختار ژنومي در ايران در مقايسه با ديگر جوامع شده است.

لذا در راستاي مطالعه اي طولي و بيست ساله، مفتخر است در حضور دانشمندان و فرهيختگان، گزارش رونمايي از اولين ژنوم مرجع ايراني را ارائه نمايد.

در اين مراسم شخصيتهاي بلند پايه علمي و مسوولان کشوري ذيربط حضور خواهند داشت که پس از ايراد سخنراني مقامات و محققان، نشست خبري با حضور اصحاب رسانه به تشريح سوابق اين امر در ايران و جهان، ماهيت ژنوم مرجع، ارجحيت نتايج اين مطالعه نسبت به موارد مشابه، فوايدي که از اين موضوع عايد محققان و جامعه ميشود پرداخته و نهايتا به پرسشهاي مرتبط خبرنگاران در راستاي افزايش آگاهي عمومي در اين خصوص پاسخ داده خواهد شد.

زمان: شنبه 23 دي ماه 1396، ساعت 8 الي 9:30

مکان: تهران – ولنجک – خيابان شهيد اعرابي – پژوهشکده علوم غدد درون ريز و متابوليسم