اولین همایش بیانیه گام دوم انقلاب طلیعه تمدن نوین اسلامی

یکسال پیش و در آستانه ورود جمهوری اسلامی به پنجمین دهه حیات خود، رهبر فرزانه انقلاب در منشوری برای «دومین مرحله‌ی خودسازی، جامعه‌پردازی و تمدن‌سازی» و «فصل جدید زندگی جمهوری اسلامی» ، اقدام به انتشار بیانیه گام دوم انقلاب نمودند که طی آن ضمن تبیین دستاوردهای شگرف چهار دهه‌ی گذشته ، توصیه‌هایی اساسی به‌منظور «جهاد بزرگ برای ساختن ایران اسلامی بزرگ» ارائه فرموده‌اند.

اینک پس از یکسال اولین همایش بیانیه گام دوم انقلاب و طلیعه تمدن نوین اسلامی در تاریخ بیستم بهمن ماه به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در سالن پیامبر اعظم (ص) پژوهشکده علوم غدد درون ریز و متابولیسم برگزار شد.

این همایش با خوش‌آمدگویی دکتر فریدون عزیزی ریاست پژوهشکده آغاز شد . دکتر عزیزی در این سخنان از این بیانیه به عنوان نقطه عطفی در روند انقلاب یاد کرد و فرازهایی از آن را بیان و سپس فصول هفتگانه مد نظر مقام معظم رهبری را ارائه داد. وی همچنین در بین این توصیه‌ها در خصوص تولید علم از توصیه‌های موکد رهبر انقلاب توضیحات جزئیات بیشتری را تشریح کرد.

پس از ایشان دکتر علی حائری مشاور عالی ریاست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به ایراد سخنرانی پرداخت. وی با اشاره به تاکید دائمی امام راحل و مقام معظم رهبری بر فرقان حق و باطل، برخی از اهداف بیانیه گام دوم انقلاب را توضیح داد.

دکتر شهرام علمداری مشاور سازمان پدافند غیرعامل و دبیر این برنامه سخنران بعدی همایش بود که در خصوص اقدامات انجام شده و چشم انداز پیش رو سخنرانی کرد. وی با یادآوری واژه "ناتوی فرهنگی" در سال 85 توسط رهبر انقلاب به آغاز فعالیتهای خود در تبیین این مفاهیم اشاره و در ادامه تاکیدات رهبری بر تنفیذ و اجرای فصول و اصول این بیانیه را خاطر نشان کرد و فعالیتهای خود و کارگروههای مربوطه در خصوص استخراج جزئیات بیانیه طی یکسال اخیر را توضیح داد.

دبیر برنامه در ادامه پنج سئوال اصلی همایش در خصوص چیستی، اهمیت، چگونگی اجرا، ، ارکان و اجزاء و نهایتا کادر آن را بیان و در ادامه هر یک را به تفصیل بیشتر تشریح کرد که ضمن آن تطابق فصول بیانیه با مبانی رویکردهای پزشکی مقایسه و تشابهات آنها را توضیح داد.

بحث قرآنی بیانیه گام دوم انقلاب عنوان بعدی این همایش بود که توسط حجت الاسلام والمسلمین قرائتی رئیس ستاد اقامه نماز کشور بیان و رهنمودهای جهت انس بیشتر با قرآن به شرکت کنندگان ارائه شد.