عضویت در سایت

دکتر فرهاد حسین پناه به درجه استادی نائل شد


او دانشجوی پزشکی ورودی سال 1364 دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی- فارغ التحصیل سال 1371 (3% برتر فارغ التحصیل) بود، بلافاصله وارد رشته تخصصی داخلی و در سال 1375 با رتبه اول کشوری فارغ التحصیل شد، سپس تحصیل خود را در رشته فوق تخصصی غدد درون ریز و متابولیسم ادامه داد و در سال 1378 به عنوان نفر اول کشور از این رشته فارغ التحصیل شد. امروزدکتر فرهاد حسین پناه؛ عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به درجه استادی ارتقاء یافت.

وی که سوابق اجرایی ریاست مرکز تحقیقات چاقی پژوهشکده غدد درون ریز، ریاست بخش غدد بیمارستان آیت الله طالقانی، سرپرست گروه پزشکی مبتنی بر شواهد دانشگاه، عضویت هیات مدیره انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی ایران و  انجمن متخصصین غدد درون ریز و متابولیسم، دبیری علمی کنگره های بین المللی غدد و همچنین کنگره های سراسری را در کارنامه خود دارد در خصوص علت تمایل خود به انتخاب رشته فوق تخصصی غدد میگوید؛  "با توجه به اینکه به واسطه حضور اساتیدی چون استاد دکتر عزیزی، فضای مناسبی برای آشنایی با مبانی متدلوژیک پژوهش و همچنین انجام پژوهش های بالینی در این رشته فراهم بوده اقدام به ورود به این حوزه فوق تخصصی نمودم."

این استاد دانشگاه که علاوه بر تسلط بر امور بالینی با اندکس H معادل 32، در امر پژوهش نیز جزو افراد نام آشناست، در ارتباط با جایگاه پژوهش  در ساختار تربیت نیروی انسانی گفت؛ بی تردید توجه به امور پژوهشی نقش اساسی در بهبود کیفیت نیروی انسانی و ارائه بهتر خدمات پژوهشی و آموزشی ایفا خواهد نمود. وی افزود آشنایی با مبانی پژوهش و توانمندی در تحلیل و نقد منابع، دیدگاه پزشکان را در ارتباط با ارائه خدمات بالینی نیز دستخوش تحول اساسی خواهد نمود و در ادامه تاکید کرد شرایط ایده آل آن است که دانشجویان از همان سال های ابتدایی ورود به دانشکده پزشکی بصورتی نظام مند با مبانی پرسشگری و پژوهش آشنا شوند و خاطرنشان کرد نیروی انسانی واجد توان پژوهشی، در حوزه آموزش نیز به اهمیت پژوهش پی خواهد برد و در بالابردن عملکرد آموزشی وی نیز این توانمندی تاثیر بسزایی خواهد داشت.

دکتر حسین پناه در پاسخ به چگونگی ارزیابی وضعیت فعلی آموزش پزشکی، ضمن اظهار تاسف گفت وضعیت چندان رضایت بخش نیست و پاندمی کرونا در دو سال اخیر شرایط را بغرنج تر ساخته است.. وی اضافه کرد آسیب شناسی این مشکل بحث دراز آهنگی است و عوامل متعددی در ایجاد آن نقش آفرینی می کنند که برخی از این عوامل ناشی از مشکلات کلانی است که در سطح جامعه وجود دارد و متاسفانه از حوزه نفوذ ساختار آموزشی وزارتخانه نیز خارج می باشد. او با یادآوری  مصوبه اخیری که افزایش ظرفیت ورودی دانشجویان پزشکی را مجاز اعلام کرده افزود شوربختانه این سیاست ابعاد افت کیفی آموزشی را در سال های آتی گسترده تر خواهد کرد.

این فوق تخصص غدد در پایان با ذکر تحصیل خود از آغاز در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان ساخت با توجه به این سابقه طولانی، طبعا تعلق سازمانی ویژه ای به این مجموعه داشته و ابراز امیدواری کرد با توجه به پتانسیل های موجود در دانشگاه، با مدیریت علمی و خردمندانه شاهد پیشرفت های چشمگیر دانشگاه در سال های آتی باشیم.

اخبار مرتبط