برنامه جامع آموزش ديابت در دی ماه سال 95

طبق روال همه ساله، برنامه جامع آموزش ديابت براي پزشکان عمومي توسط مرکز تحقيقات پيشگيري از بيماريهاي متابوليک پژوهشکده علوم غدد درون‌ريز ومتابوليسم، از تاريخ 15 لغايت 17 دي ماه در محل پژوهشکده برگزار گرديد.

وجوه مختلف مرتبط با ديابت از جمله تعاريف و طبقه‌بندي، تغذيه، دارو درماني و عوارض بلند مدت و کوتاه مدت آن، عناويني بود که طي سه روز در نوبت‌هاي صبح و بعد از ظهر جهت اساتيد براي شرکت کنندگان ارائه شد.

مباحثي نظير ديابت بارداري، ريسک فاکتورهاي بيماريهاي قلبي، ديابت در ماه مبارک رمضان و پاي ديابتي نيز از جمله مباحث مرتبطي بودند که در روز پاياني اين گردهمايي آموزش داده شد.

دکتر فرزاد حدائق رئيس مرکز تحقيقات پيشگيري از بيماريهاي متابوليک و دبير علمي برنامه، بر حسب نتايج پيش آزمون و پس آزمون، دستيابي به هدف کارگاه را در حد مطلوب توصيف کرد.